Preskoči na glavno vsebino

Prikazano

Magna Gopal Spin Technique 1 review

Coronavirus pandemics gave us all a bit more time to try out different things that are available out there online. I personally tried a ton (!!!) of things and it might be valuable to some of you to hear my personal review if you are looking for good programes or trying to decide if you should go for something specific.
So the first thing I'm reviewing is Magna Gopal's Mpowered Spin Technique 1 (for Men and Women). You can find the course here. You can choose between "on1" and "on2" version - however I believe this will only matter at the very end. Anyway, I got the "on2" version.
Also available is the course with live coaching, which I didn't try, so I cannot comment on that.

The regular price of the course when I was buying it was 149 US dollars, but it was reduced to 50 US dollars (plus tax) to support dancers due to coronavirus. I paid for the course myself.
I decided to try out this course because as a teacher I am always looking for ways to …

Zdaj vem, kdo je BOB!

Če kot salserji kaj raziskujete regionalna plesna obzorja, ste v zadnjih mesecih gotovo zasledili misteriozne črne letake, majice, značke in še kaj, z enim vprašanjem: Have you met BOB?

Jaz sem BOB-a spoznavala ta vikend. In sem navdušena!

BOB je kratica za Break on Budapest, salsa festival oz. salsa vikend v ne tako oddaljeni madžarski prestolnici. Pet let star festival, zadnji dve leti organiziran na mednarodni ravni, je enostavno super dogodek za otvoritev nove plesne sezone. Močno, močno priporočam!
Nekaj plusov: 
  • super inštruktorji za razumno ceno (party pass je v prvi ponudbi stal 50 evrov, v zadnji 80 evrov, cena za delavnice se je dvignila z uvodnih 85 do 130 evrov, za bootcamp z nastopom v nedeljo pa je bilo treba odšteti 110 evrov v early bird ponudbi, na koncu pa 160 evrov) 
  • res visoka raven plesa (kot informacija: več kot 90 odstotkov mojih plesov je bilo on2)  
  • Budimpešta ni predaleč in je tudi z vidika stroškov (bivanje, hrana, pijača) povsem obvladljiva.
In moj najljubši del: festival je majhen. Tako majhen, da ima samo eno plesišče (ki je bilo, roko na srce, na trenutke absolutno preveč polno). Tako majhen, da z enega konca plesišča vidiš vse naokoli. Tako majhen, da se inštruktorji ne rabijo "skrivati" pred množico in lahko dejansko plešeš z njimi. In tudi z vsemi drugimi. Ker jih boš našel. Tudi večkrat v enem večeru, če boš želel.

Zame je bil dodaten plus festivala veliko druženja in pogovorov z organizatorji, učitelji in plesalci z vse Evrope. Sproščenost in dejstvo, da smo bili vsi "na kupu", sta vsekakor spodbujala "minglanje".

V prihodnje lahko le upamo, da bodo organizatorji uspeli najti nekoliko večji prostor. Če bo namreč BOB-a spoznavalo vse več plesalcev - in to bi si vsekakor zaslužil - bo to absolutno nujno.

Med letošnjimi "minusi" lahko mogoče omenim še to, da je bilo na žurih res vroče. Ampak hej, to za salso res ni neko presenečenje. In pa dejstvo, da sem v dveh večerih naštela nič kizomb in morda kakih pet bachat. Je bilo pa kar nekaj cha cha cha-jev. Zame super, kdo drug bi morda to izpostavil kot minus.

Dejstvo pa je, da sem se res odlično naplesala in da so tudi drugi plesalci in plesalke naokoli hodili z velikimi nasmeški na obrazu in niso mogli prehvaliti kakovosti plesov. BOB - vsekakor priporočam za prihodnje jesen za nestresen "uvod" v mednarodno plesno sezono.

In - moram sploh dodajati? Budimpešta je čudovita. Skratka, uživantski vikend in super spomini! Prihodnje leto se vračam, greš z mano?

Komentarji

Priljubljene objave